fa cumilanc DSCF6875 6 80x80 - Fa cumilánc -Macis-zöld-1.
P1000535 2 80x80 - Fa cumilánc -Macis-zöld-1.
 

Fa cumilánc -Macis-zöld-1.

2790 Ft

Fa cumilánc névvel.

Német alapanyag, természetes fából, minőségi fa/fém csipesz, ajándék szilikon adapterrel.

Névvel és név nélküli változatban is rendelhető. Névre szóló terméknél a gyöngyök helyét betűgyöngyök váltják fel. A név hosszúságától függően a gyöngyök sorrendje változhat, a teljes hossz nem.  Ékezetes betűk nem találhatók a betűgyöngyökön.

Kiürítés
Kérjük, ide írja a baba nevét! (Max. 8 betű)
Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,

Leírás

Termékinformáció:  A prémium minőségű  fa cumiláncok alapanyaga Németországban, természetes fa felhasználásával készült, megfelel a DIN-EN-71-3 szabványnak. A  felhasznált lakk nyál- és izzadságálló, jó színtartó,  károsanyag mentes. A termék mindenben megfelel az EN 12586:2007+A1 szabványnak. A lánc teljes hossza csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm. Rágcsaláncokhoz készült speciális fonal. Minőségi fa-fém csiptető ( nikkel- és rozsdamentes, ruhán nem hagy nyomot), esetleg akril betűgyöngy,  ajándék adapter a fogantyú nélküli cumikhoz. A hatályos jogszabályi előírásnak megfelel, hossza a csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm.

Használata, biztonság: DIN EN 12586 előírás: Nem gyermekjáték! Kérem, minden használat előtt ellenőrizze a cumiláncot! A lánc apró alkatrészekből áll, ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül a cumilánccal, szigorúan szülői felügyelet mellett használható!

Különösen kísérje figyelemmel a cumilánc használatát, ha a gyermek olyan testhelyzetben van, hogy foroghat, fordulhat! Kérem, a cumiláncot ne hosszabbítsa meg, ne alakítsa át semmilyen eszközzel.

Amennyiben sérülést tapasztal rajta, ne adja a gyermeknek! Nem használható kiságyban, bölcsőben, játékközpontban, illetve olyan helyen, ahol elakadhat, laza ruházatra, övre, hevederre nem csiptethető!

A csiptető nem rágható, gyermek szájába nem kerülhet! A csiptetőt ne feszegesse, ne rángassa, mert rongálódhat. Rendeltetésszerű a használat, ha finom mozdulattal nyitja/zárja a csiptetőt.

A balesetveszély, különösen fulladásveszély elkerülése érdekében kérjük tartsa be a fenti utasításokat!

 

Tisztítása: Langyos vízzel. Első használat előtt is kérjük tisztítani.

További információk

Változatok

Név nélküli terméket szeretnék, Névre szóló terméket szeretnék