Kutyusos pelenkatorta

24990 Ft

A pelenkatorta tartalma:

   85 db Pampers active baby-dry pelenka

♥   1 db plüss szundikendő

   2 db fehér textilpelenka

       ♥   2 db színes textilpelenka

♥   1 db plüss csörgő

♥   2 pár babazokni

   díszítés, alátét és celofán díszcsomagolás

Leírás

Pampers active baby-dry pelenka

Szárazon tartja a baba bőrét akár 12 órán keresztül. A pelenkában lévő mikrogyöngyök a saját súlyuk akár 30-szorosát is képesek magukba szívni. Az Extra Sleep réteg gyorsan felszívja a nedvességet és eloszlatja azt a pelenka magjában, biztosítva ezzel a nyugodt alvást a babának. A pelenka légáteresztő mikropórusai lehetővé teszik a fülledt levegő kiáramlását a pelenka belsejéből, ezzel is segítve, hogy a baba bőre száraz maradjon. A rugalmas oldalak igazodnak a baba alakjához, így kényelmes viseletet nyújtanak.

Plüss csörgő

A pelenkatorta 1 db puha, kedves formájú plüss csörgőt is tartalmaz, mely vidám színeivel és zörgő hangjával rögtön felkelti a legkisebbek érdeklődését is.

A csörgők mérete: 16 cm

Babazokni

Két pár világoskék, 0-s méretű, I. osztályú, minőségi, visszahajtott bébi bokazokni, mely 90 %-ban pamut, 10 %-ban lycra összetételű.

Textilpelenka

A pelenkatorta 2 db fehér és 2 db színes textilpelenkát tartalmaz. A pelenka 100 % pamut, nedvszívó kelme, mely két oldalán szegett.

A pelenka mérete: 80 x 80 cm

Plüss szundikendő 

Simogatóan puha plüss szundikendő, melyet bájos 13 cm nagyságú plüss állatka tart ölelő karjaiban. A szundikendő segít elaludni, és alvás közben is őrzi a pici álmát.

A pelenkatorta 1 db szundikendőt tartalmaz.

A szundikendő mérete : 35 x 35 cm

 

További információk

Pelenkaméretek

Maxi 7-14 kg, Midi 4-9 kg, Mini 3-6 kg