neves cumilánc cica
mam szilikon adapter
 

Szilikon cumilánc-Cica-pasztell rózsaszín

3590 Ft

Neves szilikon cumilánc, ajándék szilikon  adapterrel a gombos cumikhoz.

Tartós szilikon/fém csipesszel. Egyedi babaajándék.

Névvel és név nélküli változatban is rendelhető. Névre szóló terméknél a gyöngyök helyét betűgyöngyök váltják fel. A név hosszúságától függően a gyöngyök sorrendje változhat, a teljes hossz nem.  Ékezetes betűk nem találhatók a betűgyöngyökön.

 

Leírás

Termékinformáció: Alapanyag: tanúsítványokkal  rendelkező bpa,- és károsanyagmentes szilikongyöngy, szilikon rágcsaláncokhoz készülő fonal . Tartós fém csipesz szilikon díszítéssel (nikkel és rozsdamentes, ruhán nem hagy nyomot). Akril betűgyöngy,  ajándék szilikon adapter a fogantyú nélküli cumikhoz. A hatályos jogszabályi előírásnak megfelel, hossza a csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm.

Használata, biztonság: DIN EN 12586 előírás: Nem gyermekjáték! Kérem, minden használat előtt ellenőrizze a cumiláncot! A lánc apró alkatrészekből áll, ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül a cumilánccal, szigorúan szülői felügyelet mellett használható!

Különösen kísérje figyelemmel a cumilánc használatát, ha a gyermek olyan testhelyzetben van, hogy foroghat, fordulhat! Kérem, a cumiláncot ne hosszabbítsa meg, ne alakítsa át semmilyen eszközzel.

Amennyiben sérülést tapasztal rajta, ne adja a gyermeknek! Nem használható kiságyban, bölcsőben, játékközpontban, illetve olyan helyen, ahol elakadhat, laza ruházatra, övre, hevederre nem csiptethető!

A csiptető nem rágható, gyermek szájába nem kerülhet! A csiptetőt ne feszegesse, ne rángassa, mert rongálódhat. Rendeltetésszerű a használat, ha finom mozdulattal nyitja/zárja a csiptetőt.

A balesetveszély, különösen fulladásveszély elkerülése érdekében kérjük tartsa be a fenti utasításokat!

 

Tisztítása: Langyos szappanos vízzel. Első használat előtt is kérjük tisztítani.

További információk

Változatok

Név nélküli terméket szeretnék, Névre szóló terméket szeretnék