Kedves Látogatóink!
Üdvözöljük Önöket a Babaoázis weboldalán!

Egy kisbaba érkezése mindig nagy öröm. A legtöbb családban ilyenkor szívesen várják a látogatóba érkező barátokat, rokonokat. Ők viszont sokszor gondban vannak, hogy mit vigyenek ajándékba a csöppségnek.

Ez a baba ajándék webáruház abból a célból jött létre, hogy ötleteinkkel megkönnyítsük az ajándékok kiválasztását, és garantáltan jó minőségű, egyedi termékekhez juttassuk vásárlóinkat. Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink kiválasztására. Meggyőződésünk és tapasztalatunk, hogy egy kisbabának szóló ajándéknál nem lehet az ár az elsődleges szempont. Az ő kezükbe csak a legjobb, legbiztonságosabb dolgokat adhatjuk. Fontosnak tartjuk, hogy textíliáink nagy része rendelkezik ÖKO-TEX vagy BIOPAMUT minősítéssel is.
Plüssállatkáink többnyire hímzett díszítéssel rendelkeznek, nem tartalmaznak semmilyen lenyelhető dolgot (gomb, csat stb.) így nyugodtan a kicsi ágyában hagyhatjuk őket.

PELENKATORTA:

A pelenkatorta kiváló választás lehet azoknak, akik mutatós, de egyben praktikus ajándékot szeretnének átadni. Nagy előnye, hogy minden tartozéka felhasználható. Tartalmaz ajándékot a babáknak és a szülőknek egyaránt. Tortáink akár 50-90 db Pampers pelenkát tartalmaznak, aminek a szülők is biztosan nagyon fognak örülni!

NÉVRE SZÓLÓ AJÁNDÉK:

Névre szóló ajándékaink nem véletlenül a legkeresettebbek. Mindazoknak ajánljuk, akik egyedi, maradandó ajándékot keresnek. Hímzett képeink a baba adataival a babaszoba díszei lehetnek, míg takaróink, szundikendőink idővel a mindennapok elmaradhatatlan részeivé válnak.

Nálunk megtalálja azokat a praktikus, egyedi ajándékokat, amik nagyszerűek babanézőbe, keresztelőre, szülinapra. Folyamatos dolgozunk választékunk bővítésén, hogy különlegességekkel, újdonságokkal szolgáljunk a babák és az Ön számára.

Áruházunk
• 14 napos visszavásárlási garanciát ad. (Kivétel: egyedi, névre szóló hímzett baba ajándékok)

• 25.000,-Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen  szállít házhoz.

Legújabb termékeinket, akcióinkat Facebook oldalunkon is követheti:
https://www.facebook.com/babaoazis1/

Baba webáruházunk minden látogatójának kellemes vásárlást kívánunk!