Fogzáskesztyű rágóka-pöttyös-rózsaszín

2690 Ft

Fogzáskesztyű rágóka

A fogzáskesztyű  puha szilikon rágókával van ellátva, melynek rágcsálása enyhíti a fogzással együtt járó fájdalmat. 3 hónapos kortól ajánlott.

Mérete. 100 x 70 x 10 mm

Leírás

A fogzás időszaka egyaránt nagy kihívás az anyának és a babának. Ilyenkor a babák folyamatosan rágják a kezüket, vagy ami éppen a kezük ügyébe kerül, csak hogy érzékeny ínyüket megnyugtassák. A csöppségek csak erre gondolnak, rágni bármi áron!

A fogzáskesztyű struktúrált felületű szilikon rágókával van ellátva, melynek rágcsálása a fogzással együtt járó fájdalom enyhítésére nagy segítséget nyújthat. Csak fel kell húzni a baba kezére és már lehet is rágcsálni. A szilikon rágóka része úgy van kialakítva, hogy rágásakor finoman masszírozza a baba ínyét, ami tejfogak kibújásakor nagyon kellemes érzés a babának.

1. A  kesztyű  élelmiszer minőségű  lágy szilikonból készül, tökéletes a gyengéd íny megnyugtatására és a fogzás fájdalmának enyhítésére.
2. A lélegző anyagból készült puha bélés óvja a baba finom bőrét.
3. Az állítható tépőzárral könnyen rögzíthető, biztonságosan a baba kezén marad. Meggátolja a babát, hogy megkarmolja az arcát.

Megjegyzés: 3 hónapos kortól ajánljuk.
Ápolási tippek: 
Szappanos meleg vízzel tisztítható, gépben mosható.

Anyaga: mosható, légáteresztő textíl és élelmiszer minősítésű szilikon. Káros anyagot nem tartalmaz.