Szilikon rágcsalánc névvel-Maci

4490 Ft

Szilikon rágcsalánc névvel.

Tartós, minőségi műanyag csipesszel.

Egyedi baba ajándék.

Névvel és név nélküli változatban is rendelhető. Névre szóló terméknél a gyöngyök helyét betűgyöngyök váltják fel. A név hosszúságától függően a gyöngyök sorrendje változhat, a teljes hossz nem.  Ékezetes betűk nem találhatók a betűgyöngyökön.

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Rágcsalánc, babralánc fogzás könnyítésére

Termékinformáció:

Alapanyag: tanúsítványokkal  rendelkező bpa,- és károsanyagmentes szilikongyöngy, szilikon rágóka, rágcsaláncokhoz készült fonal. Tartós műanyag csipesz. , esetleg akril betűgyöngy. Készítése során a cumiláncokra vonatkozó hatályos jogszabályi előírásnak megfelel, hossza a csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm.

Használata, biztonság: DIN EN 12586 előírás: Nem gyermekjáték! Kérem, minden használat előtt ellenőrizze a rágcsaláncot! A lánc apró alkatrészekből áll, ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül a rágcsalánccal, szigorúan szülői felügyelet mellett használható!

Különösen kísérje figyelemmel a rágcsalánc használatát, ha a gyermek olyan testhelyzetben van, hogy foroghat, fordulhat! Kérem, a rágcsaláncot ne hosszabbítsa meg, ne alakítsa át semmilyen eszközzel.

Amennyiben sérülést tapasztal rajta, ne adja a gyermeknek! Nem használható kiságyban, bölcsőben, játékközpontban, illetve olyan helyen, ahol elakadhat, laza ruházatra, övre, hevederre nem csiptethető!

A csiptető nem rágható, gyermek szájába nem kerülhet! A csiptetőt ne feszegesse, ne rángassa, mert rongálódhat. Rendeltetésszerű a használat, ha finom mozdulattal nyitja a csiptetőt.

A balesetveszély, fulladásveszély elkerülése érdekében kérjük tartsa be a fenti utasításokat!

 

Tisztítása: Langyos szappanos vízzel. Első használat előtt is kérjük tisztítani.

További információk

Változatok

Név nélküli terméket szeretnék, Névre szóló terméket szeretnék