Amit a cumiláncról tudni érdemes

 

Minden, amit a cumiláncról tudni érdemes!

A baba felsír, te odafutsz és keresed a cumiját, hogy mielőbb megnyugtasd…. Hoppá ez leesett, de piszkosan mégsem lehet a szájába visszaadni….. Ez már biztosan veled is előfordult. Szeretnéd ezt az állapotot megelőzni?

A CUMILÁNC tökéletes megoldás számodra!

 

Mire jó a cumilánc?

A lánc megakadályozza, hogy a cumi a földre essen és beszennyeződjön. Csak annyi a dolgod, hogy a csipesszel a baba ruhájához, kocsijához vagy hordozójához rögzíted, így nem ér földet, ha kiesne a kicsi szájából. Emellett segíti a babát a cumi megtalálásában, így maga is visszateheti a szájába. Nem kell többé mama vagy papa segítsége, a baba önállóbb lesz, ami erősíti az önbizalmát és sikerélményt is nyújt számára. A névre szóló változat segít a cumi azonosításában így nem kell félnünk, hogy valakiével felcseréljük.

 

A névre szóló cumilánccal megelőzheted a kedvenc cumi keresgélését. Ami nálunk különlegesség az az egyediség, hisz itt nem találsz tömegtermelésből származó láncot. Ha különleges és egyedi neves cumiláncot szeretnél a babának, akkor a Babaoázisban jó helyen jársz! A szilikon cumilánc nem csak a cumi biztonságos rögzítésére alkalmas, hanem színes játék is egyben, ami támogatja a baba motoros készségeit. A baba mindig ellenállhatatlan vágyat érez a rágcsálásra, mikor az első kis fogacskák megjelennek és inkább a puha szilikon figurákat, mint a saját kis ujjait rágcsálja.

 

 

Cumiláncot a kis felfedezőknek! 

A kicsik szeretik, ha a megszokott cumijuk mindig, mindenhol velük van, ezért egy minőségi cumiláncnak képesnek kell lennie arra, hogy bármilyen helyzettel megbirkózzon, egyúttal az EU-s szabványoknak is megfeleljen. A baba biztonsága elsődlegesen fontos számunkra, ezért soha nem lépjük át a maximális lánc hosszúságot ( csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm, DIN EN 12586 előírás) és speciális, erős zsinórral biztonságosan rögzítünk egymáshoz minden összetevőt.

Kérünk, ha nem  nálunk vásárolsz, mindig győződj meg róla, hogy a kinézett cumilánc készítői a szabványokat betartották-e, hisz legnagyobb kincsünk egészsége a tét, azon pedig nem szabad spórolni! Látjuk mi is, hogy számtalan, szabványnak meg nem felelő láncot hirdetnek, ráadásul  sokszor számla nélkül, ezek megvásárlásától mindenkit óva intünk, legyen az ára bármilyen csábító!

 

 

Erre figyelj cumilánc vásárlásakor!

A cumi láncnak meg kell felelni a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Soha nem lehet hosszabb 22 cm-nél, ellenkező esetben rátekeredhet a baba nyakára. A felhasznált anyagoknak gyermekbarátnak kell lennie, nem tartalmazhatnak toxikus, nyálra oldódó anyagokat. A felhasznált festékek nem okozhatnak allergiát. A részletek megtalálhatók a DIN EN 71-3 „Játékszerek biztonsága” szabványban. Végezetül, de nem utolsó sorban a speciális, erős zsinórnak könny és nyál állónak kell lennie.

A nálunk készült egyedi cumiláncok a gyönyörű külső mellett kiváló anyagtulajdonságokkal rendelkeznek. Az alapanyagokat kizárólag megbízható forrásból szerezzük be, amik nem tartalmaznak káros összetevőket, lakkokat, festékeket. Ebből kifolyólag előfordulhat, hogy a sok rágcsálás hatására a színek kissé megfakulnak, de ezt csak káros anyagok felhasználásával lehetne megelőzni, amit a mi termékeink soha nem tartalmaznak.

A BABAOÁZIS-nál készült cumilánc mindegyike precíz kézimunkával, nagy figyelemmel készül, többen is ellenőrizzük a készterméket mielőtt postázásra kerül. Betartunk minden előírást, szabványt és ajánlást, hogy a nálunk vásárolt terméket nyugodtan, fenntartások nélkül a csöppség kezébe adhasd. Garantáljuk, hogy a megrendelt cumilánc pontosan megegyezik a webáruházban látott termékfotóval. Nálunk a fotó nem illusztráció. 🙂

Ha szeretnél sajátkezüleg készíteni cumiláncot vagy rágcsaláncot, itt minden szükséges alapanyagot megtalálsz hozzá:

Cumilánc, rágcsalánc alapanyagok: katt ide

A teljes cumilánc választékhoz:  katt ide

A teljes rágcsalánc kínálathoz:    katt ide

 

baba.wpmaster.hua babák örömére