rágcsalánc
cumilánc 59 80x80 - Szilikon rágcsalánc - fagyis
cumilánc 60 80x80 - Szilikon rágcsalánc - fagyis
 

Szilikon rágcsalánc – fagyis

3990 Ft

A termék névvel ellátva, illetve név nélküli változatban is rendelhető. Névre szóló termék választása esetén az egyszínű gyöngyök helyét betűgyöngyök váltják fel. A név hosszúságától függően a gyöngyök sorrendje változhat, azonban a termék teljes hossza nem. A megrendelés során kérem szíveskedjenek figyelembe venni, hogy ékezetes betűk nem találhatók a betűgyöngyökön, így pl. az ÁDÁM név helyett ADAM, az ÉVA név helyett EVA, stb. fog szerepelni a terméken.

Névre szóló termék választása esetén, a nevet kérem szíveskedjen a PÉNZTÁR menüpont MEGJEGYZÉS rovatában feltüntetni!

Kiürítés
Kérem, ide írja a baba nevét!
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Rágcsalánc, babralánc fogzás könnyítésére

Termékinformáció: Alapanyag: tanúsítványokkal  rendelkező bpa,- és károsanyagmentes szilikongyöngy, szilikon vagy fa rágóka, rágcsaláncokhoz készülő fonal és műanyag csiptető, esetleg műanyag betűgyöngy. Készítése során a cumilánc hosszára vonatkozó hatályos jogszabályi előírásnak megfelel, hossza a csat nélkül nem hosszabb, mint 22 cm.

Használata, biztonság: DIN EN 12586 előírás: Nem gyermekjáték! Kérem, minden használat előtt ellenőrizze a rágcsaláncot! A lánc apró alkatrészekből áll, ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül a rágcsalánccal, szigorúan szülői felügyelet mellett használható!

Különösen kísérje figyelemmel a rágcsalánc használatát, ha a gyermek olyan testhelyzetben van, hogy foroghat, fordulhat! Kérem, a rágcsaláncot ne hosszabbítsa meg, ne alakítsa át semmilyen eszközzel.

Amennyiben sérülést tapasztal rajta, ne adja a gyermeknek! Nem használható kiságyban, bölcsőben, játékközpontban, illetve olyan helyen, ahol elakadhat, laza ruházatra, övre, hevederre nem csiptethető!

A csiptető nem rágható, gyermek szájába nem kerülhet! A csiptetőt ne feszegesse, ne rángassa, mert rongálódhat. Rendeltetésszerű a használat, ha finom mozdulattal nyitja a csiptetőt.

A balesetveszély, fulladásveszély elkerülése érdekében kérjük tartsa be a fenti utasításokat!

 

Tisztítása: Langyos szappanos vízzel. Első használat előtt is kérjük tisztítani.

További információk

Változatok

Név nélküli terméket szeretnék, Névre szóló terméket szeretnék